نحوه عمکرد سوکت لیفتراکی
توضیحات
نحوه عملکرد سوکت لیفتراکی چگونه است؟
سوکت لیفتراکی با ایجاد یک نقطه اتصال برای شارژر به منظور ارتباط با سیستم باتری لیفتراکی کار می کند. سوکت لیفتراک در یک مکان مناسب در داخل تأسیسات (اغلب نزدیک ترین جایی که لیفتراک ها قرار داده شده است یا به منظور شارژ، ذخیره می شوند) نصب می شود. هنگامی که لیفتراک نیاز به شارژ دارد، اپراتور شارژر را به سوکت لیفتراکی متصل می کند. شارژر معمولاً مجهز به دوشاخه ای است که با پیکربندی سوکت مطابقت دارد. پس از وصل شدن شارژر، برق از منبع برق (معمولاً شبکه برق ساختمان) از طریق شارژر و از طریق پریز به سیستم باتری لیفتراکی جریان می یابد. شارژر جریان الکتریسیته به باتری را تنظیم می کند و از شارژ ایمن و کارآمد آن اطمینان حاصل می کند. این روند تا زمانی که باتری به ظرفیت کامل خود برسد یا تا زمانی که چرخه شارژ کامل شود، بسته به تنظیمات شارژر، ادامه می یابد. سوکت های لیفتراک غالباً دارای ویژگی های ایمنی مانند پین های زمین و مکانیسم های قفل به منظور جلوگیری از حوادث و اطمینان از انجام ایمن فرآیند شارژ هستند.
سوکت UPS
باتریهایی که برای استفاده داخل UPS پرتابل طراحی شدهاند، معمولا از بست کمربندی با یک کابل آداپتور که بین آنها با سوکت UPS به هم متصل شده، استفاده میکنند. پکیجهای بزرگتر باتریها شامل انواع مختلفی از کانکتورها شامل نمونههای مولتی پل اندرسون پاورپل Anderson powerpole که با رنگ بندی برای ولتاژهای مختلف کد گذاری شدهاند، هستند. باتریهای بسیار بزرگی که در اتاق باتری استفاده میشوند مانند آنهایی که در دیتا سنتر دیده میشود، از اتصال نقطهای برای وصل ترمینال سلولها به باسبارها یا با کابلهای قابل انعطاف استفاده میکنند.
سوکت شارژر باتری | کانکتور باتری
شارژ سریع به دلیل صرفه اقتصادی، بهرهوری بالا و ایمنی به سرعت تبدیل به مهمترین تکنولوژی شارژ میشود. از آنجایی که شارژ سریع تکنولوژی جدیدی نیست (پیشتر در بسیاری از دستگاههای همراه استفاده شده است) شروع بینظیری در کاهش سرعت شارژ در خودروهای الکتریکی داشته است.
شارژرهای سریع از بسیاری جهات با شارژرهای معمولی متفاوت هستند. در وهله اول توان این دستگاهها میتواند تا 3-4 برابر شارژرهای معمولی باشد که اغلب نیاز به استفاده از کابل و اتصالات دوتایی برای شارژ بیش از 300A دارد. به علاوه شارژرهای سریع از سیستم کنترل پیشرفتهای برخوردارند که در زمانی که بالاترین حد تحمل باتری را شارژ میکنند، دمای آن را نیز اندازهگیری میکنند تا جلوی بالا رفتن دمای بیش از حد را بگیرند.
برای دستیابی به این انتقال اطلاعات، به سوکت شارژر باتری (کانکتور باتری) دارای کنتاکت کمکی نیاز است. دوتا از سوکت شارژر باتری معمول مورد استفاده از مدلهای SBE و Din 43589-1 هستند. هر دوی این مدل سوکتها (کانکتور باطری) دارای کنتاکت و محفظه محکم هستند که تا 5000 یا بیشتر سیکل را تحمل میکند. علاوه بر آن برای کاربریهایی مانند نظارت باتری،این کانکتورها دارای 4 کنتاکت کمکی یا بیشتر هستند. هر دوی این مدل کانکتورها به EN1175:1998 درجهبندی شدهاند و ویژگیهایی دارند که بسته به نیاز شما، آنها را به انتخاب مناسب بدل میکنند.
ارتباط با: توسعه صنعت نیک
تلفن: ۰۹۹۶۴۲۶۹۱۲۱
توسعه صنعت نیک
عضو نیاز روز از مرداد ۱۴۰۳
لینکهای مفید